kort_danmark

FIND ZONTA

Zonta har klubber overalt i landet. Klik på klubber og læs mere om den klub, der er tættest på dig.

ET NETVÆRK AF KVINDER

Zonta er en af verdens førende kontakt- og serviceorganisationer for kvinder. Zonta styrker kvinder overalt i verden gennem serviceprojekter og er talerør for kvinders rettigheder.

Læs mere om os på siderne her.

Faktaboks om Zonta findes her.
Forside kvinden DK

UNG FORSKER FÅR 50.000 KRONER

PhD-studerende Rikke Kristensen fra Institut for Fysik, Kemi og Farmaci på Syddansk Universitet i Odense modtog lørdag ved årets landsmøde Zonta Danmarks legat på 50.000 kroner.

Zonta beriger og udvider horisonten

Annette Munk Nielsen

Jeg var på udkig efter at blive en del af et fagligt bredt netværk af kvinder, da jeg blev inviteret til at komme på besøg, og overveje om et medlemskab af Zonta kunne være noget for mig. Da jeg ud over mine to krav ’fagligt bredde’ og ’kvinder’, også blev præsenteret for Zontas fornemme formål: ’at styrke kvinders juridiske, politiske, økonomiske, uddannelses-, sundheds- og arbejdsmæssige status’, var jeg ikke sen til svare ’ja tak’.

Nu har jeg været medlem af Zonta i halvandet år. Halvandet år der, ud over at jeg er glad for at kunne bidrage til Zontas formål, også har været fyldt med gode oplevelser – bl.a. foredrag, virksomhedsbesøg og personlige beretninger. Jeg er blevet taget fantastisk godt imod, og har fået meget forskelligartede oplevelser, som er med til at berige mit liv og udvide min horisont. Desuden giver netværket mulighed for at danne nye relationer, hvilket er særlig givtigt for mig, fordi jeg fornyelig er flyttet til Roskilde, hvor jeg ikke kendte nogen i forvejen.