kort_danmark

FIND ZONTA

Zonta har klubber overalt i landet. Klik på klubber og læs mere om den klub, der er tættest på dig.

ET NETVÆRK AF KVINDER

Zonta er en af verdens førende kontakt- og serviceorganisationer for kvinder. Zonta styrker kvinder overalt i verden gennem serviceprojekter og er talerør for kvinders rettigheder.

Læs mere om os på siderne her.

Faktaboks om Zonta

DAGSORDEN SU-møde 17. marts
Forside kvinden DK

Søg legat nu

Vi efterlyser legatansøgere fra unge lederspirer til Young Women in Public Affairs Award. Du kan vinde et legat på US $ 1500.

Deadline er 31. Marts 2018 og ansøgningen skal sendes til: zontasonderborg@gmail.com

Læs mere og hent ansøgningsskema her.

Legat til unge kvinder på videregående uddannelse indenfor business.

Zonta Danmark indkalder nu ansøgere til J M KLausmanns Scholarship 2018.

Deadline for ansøgninger er 30. april 2018

Læs mere og hent ansøgningsskema her

Zonta beriger og udvider horisonten

Annette Munk Nielsen

Jeg var på udkig efter at blive en del af et fagligt bredt netværk af kvinder, da jeg blev inviteret til at komme på besøg og overveje om et medlemskab af Zonta kunne være noget for mig. Da jeg ud over mine to krav ’fagligt bredde’ og ’kvinder’, også blev præsenteret for Zontas fornemme formål: ’at styrke kvinders juridiske, politiske, økonomiske, uddannelses-, sundheds- og arbejdsmæssige status’, var jeg ikke sen til svare ’ja tak’.

Nu har jeg været medlem af Zonta i halvandet år. Halvandet år der, ud over at jeg er glad for at kunne bidrage til Zontas formål, også har været fyldt med gode oplevelser – bl.a. foredrag, virksomhedsbesøg og personlige beretninger. Jeg er blevet taget fantastisk godt imod, og har fået meget forskelligartede oplevelser, som er med til at berige mit liv og udvide min horisont. Desuden giver netværket mulighed for at danne nye relationer, hvilket er særlig givtigt for mig, fordi jeg fornyelig er flyttet til Roskilde, hvor jeg ikke kendte nogen i forvejen.