Merchandise

Zonta’s produkter er designet og udviklet specielt til Zonta.

Ved at købe Zonta’s produkter er du med til at sprede budskabet om Zonta, komme i dialog med veninder og bekendte om Zonta og hvad Zonta står for.

Zonta roser

Køb den smukke Zonta Rose og støt Zonta’s arbejde

Zonta rosen

Zonta Danmark har indgået aftale med Knud Pedersens Planteskole om salg af den gule Zonta Rose. For hver solgt rose til alle kunder i Danmark og EU får Zonta 30 % i provision.

Zonta Rosen er en smuk, stærk gul, blomsterrig og sund rose. Blomsterne er halvfyldte til fyldte. Løvet, som er mørkt og blankt, står smukt til de gule blomster.

Salget formidles gennem webshoppen på  www.rosenposten.dk. Her kan du se billeder og få flere oplysninger. På hjemmesidens forside søges “Zonta” (nederst i venstre side i den grønne ramme). Så kommer Zonta rosens navn frem. Klik på det og beskrivelse og foto følger. 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Zonta Rosenprojektet v/Inge-Lise Søbjerg – tlf. 28 69 40 68 eller soebjerg@oncable.dk

 

Zonta smykke fra Roskilde

Den anerkendte danske sølvsmed og designer Allan Scharff, står bag Zonta Roskildes unikke smykke. Et Z smykke, der både kan bruges som broche og vedhæng i kæde eller lædersnøre. Det enkle Z er skabt af rhodineret messing, og fremstår i et børstet stållook. Det er nikkelfrit og skal aldrig pudses.

Allan Scharff, Designer MDD & Sølvsmed MGH DS, har en passion for sølv. Han har bl.a. designet for Hans Hansen, Georg Jensen og Holmegaard, hvor hans værker har modtaget adskillige priser. Allan Scharff blev også valgt til den prestigefyldte engelske Worshipful Company of Goldsmiths. Blandt de 100 udenlandske medlemmer er ikke kun Allan Scharff, men også den danske dronning. Smykket bestilles direkte hos Zonta Roskilde via Minna Nielsen mini@adm.dtu.dk

Betaling til Roskilde Zonta klubs konto i Nordea – 2291 6449492127, påfør venligst navn, leveringsadresse, samt klubnavn, på indbetalingen.

Pris ved 1 Z 250,00 DKK
Pris ved 5 Z 225,00 DKK
Pris ved 10 Z 200,00 DKK
+ portoomkostninger ved forsendelse.

Zonta Porcelæn Brocher

Fremstillet af Keramiker Helle Bovbjerg, Viborg Zonta.
Helle Bovbjerg er uddannet fra Designskolen i Kolding. Hun har rejst og været på mange internationale keramik ophold. Hun har deltaget på talrige udstillinger i Danmark og udlandet. I 2008 modtog hun førstepris på udstillingen Hafenstücke i Hamburg. Du kan læse mere om Helle Bovbjerg på www.hellebovbjerg.dk

Broche med Zonta tegnet i relief i porcelænet. Brocherne er hvide, og der dannes lys og skyggevirkninger i det bløde porcelæn.

Broche  3 x 3 cm: Pose med 5 stk. Pris kr. 40,-

Zonta nålen

naalen

Z nålen er tænkt til brug hver dag af nye såvel som nuværende medlemmer, sæt den i/på dit tøj, så du signalerer Zonta.

Det er en lille men elegant nål, som du sagtens kan bære hver eneste dag og til enhver lejlighed til en styk pris på 25 kr. Forsendelse koster 20 kr. i porto.

Bestilling sker ved henvendelse til: Landskasserer Mette Kloster Blom landskassererzonta@gmail.com.

Zonta Vin

Ladegourdie Vinimport donerer 10% af salget til Zonta Projekter.
Du kan både bestille vin til dig selv privat, til honorar-gaver, til større arrangementer og til særlige begivenheder.
Bestil specielt udvalgte Zontavine online og støt automatisk Zonta Projekter med 10% af købet.

 

LINK TIL: BESTILLINGSFORMULAR