Zonta Hillerød inviterer udstillere til Kvinder & Kunst

I weekenden den 5. – 6. oktober 2019 inviterer Zonta Hillerød igen til Kvinder & Kunst, og nu kan interesserede kunstnere og kunsthåndværkere søge om at deltage på udstillingen.

 

Det er 13. gang, at Zonta Hillerød arrangerer Kvinder & Kunst. Udstillingen, der viser billedkunst, skulpturer, smykker, unikatekstiler, keramik og glas, foregår igen i de fine rammer i FrederiksborgCentret. Der vil være åbent klokken 10-16 og éntreprisen bliver 40 kroner.

 

Formålet med Kvinder & Kunst er at skabe et overskud, der kan deles ud til projekter, som styrker kvinder. I 2018 modtog Mødrehjælpen, Hillerød Kvindecenter og Bydelsmødrene i Hillerød Øst.

 

Hvert 7. sekund bliver en pige under 15 år gift. En del af overskuddet fra udstillingen går også til kampen mod børneægteskaber, der støttes gennem Zonta International og FN.

 

Derudover uddeler Zonta Hillerød hvert år et studielegat. Det er et rejselegat for fagligt dygtige kvinder med tilknytning til Hillerød, der ønsker at dygtiggøre sig i udlandet. Midlerne til studelegatet kommer også fra Kvinder & Kunst.

 

Kvinder & Kunst har i år fået sin egen hjemmeside: kvinderogkunst.dk, hvor der informeres om, hvordan man kan søge om at deltage i udstillingen.

 

Yderligere oplysninger: Marianne Due, 2368 2810