Find Zonta klub

Zonta har klubber overalt i landet. Klik på foto og læs mere om den klub, der er tættest på dig.

Persondatapolitik 

Zontas årshjul – vigtige datoer

Vinder af Women in Technology 2020 Scholarship

Tone Louise Rasmussen, der studerer cand.it. i Digital Innovation and Management på IT-Universitetet I København, er blevet tildelt Women in Technology Scholarship 2020 fra Zonta Distrikt 13. Desuden har Tone modtaget Women in Technology 2020 Scholarship både fra Zonta-klub København III og fra det danske Area 1.

Tone har i sin ansøgning angivet klare mål for brugen af Zonta Distrikt 13 Women in Technology Scholarship 2020 til at tage på et udvekslingsophold til Island for at opnå øgede kompetencer og derved specialisere sig inden for bæredygtighed og ledelse.

Tone er meget involveret i sine omgivelser og har deltaget i frivilligt arbejde ved siden af sit studium. Tone har allerede vist, at hun kan gøre en forskel både for sig selv og for andre ved at være et aktivt medlem af netværket RethinkIT og derved arbejde for bæredygtige løsninger både på universitetet og i det omgivende samfund.

Zonta Distrikt 13 uddeler I 2020 Women in Technology Scholarship svarende til US$ 2.000 til en kvinde, der studerer eller arbejder i et af Zonta Distrikt 13’s lande: Danmark, Norge, Island eller Litauen.

ET NETVÆRK AF KVINDER

Engagement, handlekraft, netværk og fællesskab er nøgleordene, når ressourcestærke kvinder mødes for at gøre en forskel for tusindvis af piger og kvinder verden over.

Fakta om Zonta

 

Zonta i 101 år

Zonta International har arbejdet for ligestilling i 101 år. Læs Zontas historie her.

Vision:

  • I Zonta arbejder vi for at gøre verden til et bedre sted for kvinder.
  • Det gør vi i et stærkt fællesskab af ligesindede fra forskellige erhverv, lande og kulturer.
  • Læs mere på Zonta Internationals hjemmeside.