Disgraced på Edison – Kbh III fundraising arrangement

Fundraising til vores 8. marts legat for Kvinder i Science

 Se forestillingen Disgraced på Edison

 Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg

Torsdag, den 28. september 2017, kl. 17.00

 Mød teaterdirektør Vibeke Windeløv og spis middag inden forestillingen

 Betty Nansen Teatrets anneksscene, Edison Teatret, som ligger i det tidligere elektricitetsværk på Frederiksberg, opsætter i september måned forestillingen Disgraced.

Stykket er skrevet af dramatikeren Ayad Akhtor, som med dette teaterstykke vandt Pulitzerprisen for bedste drama i 2014. Stykket handler om en pakistansk-amerikansk advokat, der er stærkt islamkritisk og hans kristne hustru, der er kunstner og arbejder med den islamistiske kultur i sine kunstværker. Da parret er værter ved et middagsselskab, går det helt galt – hvad der starter som en hyggelig middag, eskalerer til noget langt mere ødelæggende.

Vibeke Windeløv sagde efter at have set forestillingen: ”Jeg så Disgraced på Broadway. Bifaldet var bragende, men da vi gik ud, var der ganske stille. Alle var grebet, og small talk’en forstummet. Jeg tror, at vi alle tænkte over, hvor lidt der skal til, før de mest udsatte af os kan miste alt.”

Vi får mulighed for en totaloplevelse, hvor den meget dynamiske, inspirerende og magiske teaterdirektør Vibeke Windeløv har sagt ja til at mødes med os, og fortælle om sit spændende liv i film- og teaterverdenen.

Inden vi skal se forestillingen, vil der blive serveret en to-retters menu.

Aftenens program ser således ud.

  • 17.00 mødes vi på teatret i baren for at købe drikkevarer.
  • 17.15 mødes vi med Vibeke Windeløv.
  • 18.00 middagen serveret. Det er muligt at bestille vegetarmenu.
  • 19.00 ser vi forestillingen Disgraced, hvor blandt andre Helle Fragalid og Caroline Henderson medvirker.

Vores billetter er i teatrets kategori A.

Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at deltage i arrangementet og samtidig være med til at støtte vores fundraising. Gæster er meget velkomne. Benyt denne lejlighed til at præsentere din familie og venner for medlemmerne af din Zonta klub og få samtidig en unik fælles oplevelse.

Prisen for denne aften i teatrets verden er 525 kr. pr. deltager (excl. drikkevarer) for foredrag, middag og forestilling.

Arrangementet er et fundraising arrangement, og hele overskuddet går til klubbens 8. marts legat. Et legat, der kan søges af kvindelige studerende, der har taget initiativer til at fremme kvinders status på en studieretning på KU Science med lav kvindedeltagelse.

Bestilling og betaling af billetter, skal ske til Nina Rancke-Madsen, senest torsdag, den 10. august til nina.svend@mail.tele.dk eller på telefon 36 44 73 18. Bemærk venligst, hvis du ønsker vegetarmenu.

Betalingen af billetterne sker til reg.nr. 5501 konto nr. 6268315304, med oplysning om dit navn og antallet af billetter.

Mange hilsener og god sommer fra

Fundraisingudvalget v/ Vibeke, Judith, Dorrit og Merete

 

 

 


Begivenhedsdetaljer

  • Date: