KVINDER for KVINDER ….. på farten

Kvinder for kvinder på farten

 

Marianne Lund, Team Rynkeby

Marianne Lund er teamleder i kundeservice hos KRUUSE i Langeskov. I sin fritid er hun spinning instruktør og aktiv hos Team Rynkeby, Odense. Hun har cyklet til Paris 7 gange. I 2018 blev hun holdkaptajn.

Marianne har selv haft kræft tæt inde på livet, da hendes ældste søn fik konstateret en hjernetumor som 6-årig. Han lever et godt liv med kone og barn nu, men har senvirkninger af behandlingen han fik som 6-årig og mèn efter sidste operation i 2015.

Marianne vil fortælle om de forskellige aspekter i Team Rynkeby, såsom organisation, planlægning, træning sponsorer m.m. og vise nogle dejlige billeder

Aase Schmidt, Zonta Danmark

Aase Schmidt er fra Næstved og er landsformand for Zonta i Danmark de næste 2 år.

Aases baggrund er lærer, skoleleder og skolechef, og hun har altid været optaget af pigers og kvinders ligestilling. En interesse, som blev præget i barndommen af en mor, der syntes, at det var uretfærdigt, når kvinder ikke fik muligheden for at udfolde deres potentiale.

Aase vil fortælle om det store arbejde inden for Zonta, for at styrke kvinders stilling både lokalt, nationalt og internationalt samt det netværk, der både er i de lokale klubber, men også internationalt, man møder kvinder fra hele verden og oplever, hvor ens vi ser på en lang række emner om kvinder, ligestilling, samfundsforhold, uddannelse og erhverv.

 

Der vil være mulighed, for at møde de lokale Zonta Odense kvinder, der gerne vil svare på evt. spørgsmål og fortælle om det lokale klubliv.

 

Dette arrangement finder sted

Mandag den 22. oktober 2018 kl. 19.00

Birk & Conrad, Karen Brahes Vej 3, 5000 Odense C

Prisen for arrangementet er 150 kr og inkluderer et mindre traktement med et glas vin.

Der vil være mulighed for at købe det smukke litografi EMBLA og kort af Maja Lisa Engelhardt.

 

BILLETTER KØBES PÅ ZONTABILLETTEN.DK

Vi sælger også smukke dobbeltkort med motiver af Anne Muff, Nadja Djurovic Larsen og Henriette Lorentz. Evt. overskuddet fra aftenen går ubeskåret til et projekt, der støtter kvinder.


Begivenhedsdetaljer

  • Date: