Lederskab, strategi og kommunikation i dyrenes verden – med fokus på hunner

Indkaldelse til aprilmøde

Tirsdag, den 25. april 2017, kl. 18.00

Allégade 10, 2000 Frederiksberg

Hunnernes rolle i kommunikationen

 Zonta København III bydes på en udfordrende og spændende aften med biolog Susanne Bang, der sætter fokus på kommunikation, flokstruktur og ikke mindst hunnernes rolle i dyrenes verden – med en parallel til menneskenes verden.

Fagligt, naturligvis, men også lidt ”uartighed” i en underholdende og inspirerende tone.

Susanne Bang har været ansat i ZOO i en snes år og fungerer i dag som leder af ZOO’s kursusafdeling med foredrag, teambuilding og fagkurser for mange forskellige målgrupper. Hun har gennem årene bl.a. erfaret, hvor dejligt befriende det er at italesætte fx manglende kommunikation i en virksomhed ved at iagttage løvers og bavianers kommunikation, der er så tydelig, at ingen i flokken er i tvivl om lederens budskaber …

Aftenen begynder med middag kl. 18. Kl. 19 taler Susanne Bang og svarer på spørgsmål.

Vi slutter af med egoforedrag af Anne Mehlsen og formandens meddelelser.

Tilmelding/afbud skal ske til Nina Rancke-Madsen senest torsdag, den 20. april, kl. 12.00 på telefon 36 44 73 18 eller på mail nina.svend@mail.tele.dk.

Gæster er hjerteligt velkomne. Som sædvanlig skal betales 250 kroner pr. gæst ved overførsel af beløbet til vor konto i Nordea, reg.nr. 5501 – kontonummer 6268315304 – senest torsdag den 20. april.

Er der sidste øjebliks frafald, bedes I orientere Nina, selv om det ikke regnes for rettidigt afbud.

Mange hilsener og på gensyn

Birgitte og Jane                                                                                                                                                                         29. marts 2017

 

 


Begivenhedsdetaljer

  • Date: