Derfor er jeg medlem

Derfor er jeg medlem

“At være medlem af Zonta beriger flere aspekter af mit liv.

Jeg er med i et internationalt fællesskab bestående af kloge og spændende kvinder fra alle dele af verdenen. Nationalt har jeg mulighed for at lære mange kvinder fra vidt forskellige erhverv at kende. Sammen arbejder vi for at styrke kvinders status – juridisk, politisk, økonomisk og professionelt. Et mangeårigt medlemskab af min lokale Zonta klub har givet og giver mig mulighed for at deltage i et stimulerende samarbejde om projekter, som forbedrer situationen for kvinder og børn, som ikke er så privilegeret som os.

Indholdet i klubbens månedlige møder varierer en del – virksomhedsbesøg, foredrag, orientering om Zonta’s virke i andre klubber såvel internationalt som nationalt. Desuden udflugter og projektarbejde. Jeg ser frem til møderne. At mødes med gamle venner og nye medlemmer, at blive inspireret af spændende aktiviteter og føle, at jeg er en del af noget stort og noget godt glæder mig meget.”

Xenia Nedergaard

FAKTA

Quis autem vel eum iure reprehe nderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil mole stiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.