Women in STEM Scholarship

Legatet kan søges af kvinder uanset alder og nationalitet, der studerer på en uddannelse inden for STEM (naturvidenskab, teknologi, ingeniør eller matematik) på et akkrediteret universitet/professionshøjskole/institut, og som er blandt de dygtigste, som viser højt akademisk potentiale og som bor eller studerer i Danmark.

Den studerende kan ansøge om legatet, hvis den studerende ved ansøgningsfristen den 15. juni 2023 er på mindst det andet studieår på en bacheloruddannelse og frem til det sidste år af en kandidatuddannelse, og den studerende må tidligst dimittere i april 2024.

2023 legater:

DKK 5,000 for den bedste danske ansøger blandt ansøgningerne til danske Zontaklubber

32 internationale priser USD 5.000

Ansøgningsfristen er 15. juni 2023 til den lokale klub.

Ansøgningsskema Women-in-STEM-Scholarship-Application-D13-Area1

Legatansøgningen sendes til klubpræsidenten for den lokale Zonta klub eller til Scholarshipudvalget c/o Yvonne Dittrich, yvodittrich@gmail.com Du kan læse mere om Zonta, finde din lokale klub på www.zonta.dk

Det er vigtigt, at du udfylder ansøgningsskemaet som beskrevet i vejledningen Women-in-STEM-Scholarship-Description. Det er blandt andet vigtigt at beskrive dine mål for uddannelse, karriere og ledelse, og hvordan Women in STEM-legatet vil hjælpe dig med at nå dine mål. Husk også at beskrive dit eventuelle frivillige arbejde og ledelse mv. i forhold til dit studie og fritid, da dette vil indgå i vurderingen af ansøgningen.

Spørgsmål vedr. legatet kan sendes til Yvonne Dittrich. e mail: yvodittrich@gmail.com

Med Women in STEM-stipendiet, som tilskynder kvinder til uddannelse, karriere og lederroller inden for STEM-områder, sætter Zonta fokus på, at kvinder stadig er underrepræsenterede inden for disse områder.

 

Zonta Danmark