Support til klub webmastere:

Aarhus I, Aarhus II, Aalborg, Viborg, Thy, Silkeborg, Vejle. Medlemsudvalg, Projektudvalg.

Marianne Due, zontawebmaster@hotmail.dk

Roskilde, Greve, Frederiksberg, København I, København II, København III, Køge, Scholarshipudvalget, YWPA, Valgudvalget.

Marianne Due, zontawebmaster@hotmail.dk

 

Hillerød, Esbjerg, Holbæk, Næstved, Odense, Sydhavsøerne, PR-WEB, og Kvinderådet.

Marianne Due, zontawebmaster@hotmail.dk

Om websitet

Medlemsoplysninger

Har du brug for at finde kontaktoplysninger på Zonta-medlemmer, så findes de på Zonta.org’s lukkede sider, som kræver at du er oprettet som bruger. Er du ikke allerede oprettet, så gøres det nemt direkte på zonta.org. Klik på ”Member Login” og følg instrukserne. For at oprette dig som bruger, skal du have dit medlemsnummer parat. Det fremgår af adresselabelen på det magasin, som du jævnligt modtager fra Zonta, og har du ikke lige det ved hånden, så kan du få dit medlemsnummer fra klubbens kasserer.

Webmasters

Både i Zonta Danmark og i alle klubber er der udpeget en webmaster, som kan ajourføre og redigere henholdsvis Zonta Danmark’s og de respektive klubbers sider på websitet. Alle webmasters har fået udleveret en brugervejledning, og Zonta Danmark’s pr- og webudvalg har gennemgået en introduktion til jobbet som webmaster og kan således bistå klubbernes webmastere, når de har spørgsmål.

Det er pr- og webudvalget, som har fordelt klubberne imellem sig og således står til rådighed med gode råd og vejledning. Det er også pr- og webudvalget, som har udviklet guidelines for opdateringer. Hvad skal med, hvad skal ikke med mv.

Redigering af klubsider

Har du brug for hjælp til opdatering af hjemmesiden eller skal der oprettes ny klubwebmaster, så kontakt Landswebmaster Marianne Due på zontawebmaster@hotmail.com.

Klubwebmastere har kun rettigheder til at redigere egne klubsider.

Landswebmaster tildeler redigeringsrettigheder. Hvis klubben får ny klubwebmaster, så send en mail til landswebmaster med oplysning om navn og email-adresse, så sørger hun for at rette klubwebmaster.